loading

Защита на лични данни

ГАРАНЦИИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

(Последна промяна 03.12.2013г.)

1.      Ние, от Rodno.bg, уважаваме правото на неприкосновеност на личните данни на своите потребители и Ви уверяваме, че не предоставяме такива или части от тях на трети лица.

2.      Всеки регистрирал се член на сайта или клиент, който е направил поне 1 поръчка доброволно предоставя личните си данни, които са необходими за изпълнението на поръчката.

3.      Регистрираните членове могат по всяко време да променят или допълват своите лични данни

4.      При писмено изразено желание от Ваша страна, ние, в срок до 14 дни от получаването ще заличим Вашата потребителска регистрация и ще унищоним получените от Вас данни.

5.      „Булсофт офис” ЕООД, чиято собственост е онлайн магазина Rodno.bg, e регистрирано като дружество, администратор на лични данни по смисъла на КЗЛД.

6.      Всеки Регистриран член или Клиент на сайта, направил поне една поръчка, се съгласява да получава нашия бюлетин за новости. Може да откаже получаването му, като проследи линка за отписване в някой от вече получените бюлетини.

7.     Авторите на Rodno.bg могат да променят условията за опазване на личните данни по всяко време. Направените промени влизат в сила в момента на тяхното публикуване на сайта и с това Членовете и Клиентите на сайта се считат за уведомени.

8. Най-лесен начин да се ориентирате в промените на настоящия документ е да погледнете датата на последната му редакция непосредствено под заглавието и на всички места, където то е цитирано.