loading

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН RODNO.BG

(последна редакция: 02.12.2013г.)

RODNO.BG е онлайн магазин за стоки, произведени в България.

Собственост е на „Булсофт офис” ЕООД ЕИК: 175227290, адрес на регистрация: България, гр. Своге, ул. „Староселска” 65, Управител - Добринка Тодорова. Можете да осъществите контакт с нас на адрес: гр. София, Цариградск шосе 131, ет. 5 офис , тел. 0887 28 28 92, 0878 28 28 92, e-mail: rodnobg@gmail.com

1.      ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

1.1.      Настоящият документ определя общите условия, при които регистриран член или клиент може да ползва услугите, предлагани от онлайн магазина.

1.2.      Използването на Информацията и Услугите на уеб сайта Rodno.bg се регламентира от настоящите общи условия.

1.3.      Достъпът до Услугите на Rodno.bg е възможен само чрез уеб страницата www.rodno.bg.

1.4.      Всеки желаещ може да се регистрира като член на онлайн магазина, като попълни поне задължителните(отбелязани с *) полета на регистрационната форма, без това да го задължава с покупка.

1.5.      Покупка може да извърши както регистриран член на Rodno.bg така и гост (нерегистриран) клиент на сайта, като задължително посочи адрес за доставка, своето име и телефон, на който да потвърдим поръчката.

1.6.      Членовете или Клиентите равят своите покупки на обявените в сайта крайни цени, при настоящите Общи Условия и Условията за доставка и плащане, с които предварително се съгласяват.

2.      ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ, РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

2.1.      Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия в Република България, Клиентът или Регистрираният Член на сайта може да направи рекламация в следните случаи: когатоса налице констатирани дефекти или липси у стоката, обявеният размер или обявената марка не съответстват на изпратения.

2.2.      В тези случаи Клиентът или Регистрираният Член на сайта може да поиска замяна на стоката с изправна такава или да му бъде възстановена част от заплатената цена (отбив от цената).

2.3.      Клиентът или Регистрираният Член на сайта може да замени или върне стоката до 7 дни от получаването, при спазване на следните условия:

·            Да бъде запазен добрия търговски вид (стоката е без повреди, не е използвана, прана, гладена или третирана по какъвто и да е друг начин).

·            Оригиналната опаковкае запазена, а етикета не е скъсан.

·            Пълната окомплектовка на стоката е налице.

·            При всички случаи на замяна или връщане, транспортните разходи необходими за изпълнението на споменатото действие, са за сметка на клиента.

Запознайте се с подробните условия за замяна и връщане на стоки, които предлагаме, ТУК.

3.      ПРОМОЦИИ

3.1.      Промоциите, намаленията и разпродажбите, предлагани от Rodno.bg, имат определен срок и са обозначени по ясен и лесно отличим начин.

3.2.      Условията за получаване на промо кодове, когато има обявени такива, се публикуват на началната страница на сайта, на забележимо място.

4.      РАБОТНО ВРЕМЕ

4.1.      Членовете и Клиентите на Rodno.bg могат да правят поръчки по всяко време на денонощието, без почивен ден.

5.      ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

5.1    Авторите на Rodno.bg мога да променят общите условия по всяко време. Направените промени влизат в сила в момента на тяхното публикуване на сайта и с това Членовете и Клиентите на сайта се считат за уведомени.

5.2    Най-лесен начин да се ориентирате в промените на настоящите Общи Условия е да погледнете датата на последната им редакция непосредствено под заглавието и на всички места, където то е цитирано.