loading

Доставка и плащане

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА, ДОСТАВКА, ПЛАЩАНЕ И ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

Rodno.bg е онлайн магазин, който предлага на своите клиенти САМО СТОКИ ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.

Ние поддържаме директна връзка с производителите, като по този начин съкращаваме тътя на техните продукти до Вас и бихме се радвали да бъдем живата връзка помежду Ви.

Каним Ви да използвате нашия e-mail, като посредник за всичко, което бихте искали да им кажете. Вашите препоръки, похвали и др. ще бъдат предадени своевременно на техните адресати.

ПОРЪЧКА

·         Можете да направите поръчка в онлайн магазин Rodno.bg единствено и само през web сайта, като използвате Вашата пазарска кошница. За да сме сигурни, че информацията за желаната от Вас покупка, адрес и данни са точни, не приемаме поръчки, направени по друг начин. Ако срещате затруднения при регистрацията, правене на поръчка или в какъвто и да е друг случай, моля, не се колебайте да се свържете с нас! За целта използвайте нашите контакти!

·         Вашата поръчка в онлайн магазина ще бъде изпълнена след като се свържем с Вас по телефона за потвърждние. С тази цел, моля, попълвайте в регистрационата форма Ваш телефон, на който да бъдете намерени своевременно.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

o    Онлайн магазин Rodno.bg Ви предлага да извършите плащането в брой, при получаване на доставката от куриер на фирма Еконт (наложено плащане) или

o    В някой от многобройните офиси на Easy Pay.

ДОСТАВКА

·         За клиентите на Rodno.bg, куриерска фирма Еконт прави 20% отстъпка от на цената

·         Можете да избирате дали доставката да бъде извършена до посочен от клиента офис на Еконт - освен по-изгоден този начин е и много удобен, тъй като можете да вземете пратката си от удобно за Вас място, в удобно време или

·         до точния Ви адрес, цената отново е с 20% отстъпка, но все пак е по-скъпа от първия вариант.

·         В случай, че плащането се извършва чрез наложен платеж, фирма Еконт начислява 1,2 % върху стойността на поръчката Ви.

·         ДОСТАВКАТА на поръчка на стойност над 80 лв., до офис на куриера е БЕЗПЛАТНА. Ако клиентът, направил поръчка на стойност над 80 лв., заяви друг вид доставкадоплаща РАЗЛИКАТА.

·         ! НАШАТА УСЛУГА „ИЗБОР”:

RODNO.BG, с активното съдействие на ЕКОНТ, Ви предлага един вариант, който ще Ви пренесе на ново ниво от електронната търговия. Тук са съчетани удобствата на пазаруването във виртуален магазин с предимствата на традиционния избор в реален магазин. Ако предпочетете тази услуга, ще имате възможност да поръчате и заплатите един продукт, но да изберете между 2 или 3, посочени от Вас продукти, от един производител (например 2 или 3 различни цвята или размери). Те ще Ви бъдат доставени заедно и при получаването ще изберете кой от тях да задържите. Куриерът ще върне останалите.

Тази услуга оскъпява доставката единствено с транспортните разходи, необходими за връщането на незбраните продукти и е за сметка на Регистрирания член или клиента.

·         Всички доставки, на поръчани от онлайн магазин Rodno.bg стоки, се извършват в срок до 3 работни дни.

·         Доставките, направени през уикенда, официални празници или извън работно време се извършват в първия следващ работен ден.

·         Ако не намерихте предпочитания от Вас начин на доставка в описаните до тук, моля, обадете ни се да го обсъдим!